Exclusieve tuinen in ’t Gooi

Wij werken al ruim 38 jaar met veel plezier aan het betere buitenleven. Bij elke tuin stellen we onszelf tot doel zoveel mogelijk geluksmomenten te creëren. Zo ook in ’t Gooi waar wij al vele jaren (exclusieve) tuinen mogen realiseren. Op basis van ons vakmanschap en onze ervaring kunnen we u garanderen dat uw tuin bij ons in goede handen is.

Tuinontwerp in ’t Gooi, een vak apart

Tuinen in ’t Gooi kenmerken zich vaak door hun omvang. Het vraagt specifieke ontwerpkennis om intimiteit en privacy te creëren in zo’n grote buitenruimte. Grote tuinen kennen ook andere vraagstukken. Waar komen de diverse terrassen en hoe zijn die met elkaar verbonden? Wat is de mooiste plaats voor het tuinhuis of zwembad? En hoe passen we inbraakpreventie en veiligheid toe zonder al te veel storende elementen te gebruiken? Wij hebben een jarenlange ervaring met al deze aspecten.

Tuinaanleg in ’t Gooi

Wij hebben alle disciplines in eigen beheer voor een perfecte tuinaanleg in ‘t Gooi. Onze kracht zit ‘m in de realisatie van totaalprojecten waarbij we naast overzicht oog hebben voor elk detail. Wij kunnen uw bestaande tuin aanpassen – als tuinrenovatie – of vanuit een compleet nieuw tuinontwerp uw nieuwe tuin aanleggen. Alles is mogelijk en geheel afhankelijk van uw wensen. U heeft één vast aanspreekpunt in de vorm van een tuinregisseur.

Uw tuin in topconditie

Een goed aangelegde tuin dient letterlijk en figuurlijk in goede vorm te blijven. Wij kunnen onze klanten ook op dit punt volledig te ontzorgen. Voor een perfect gazon, strakke hagen of een winterse snoeibeurt staan onze vakmensen met professioneel materieel en gereedschap voor u klaar. Ook maken we graag gebruik van de nieuwste (tuin)technische snufjes. Alleen door goed en periodiek uitgevoerd onderhoud blijft een mooie tuin ook écht in topconditie.

Comfortabel genieten van rust

Voor de tuin van deze familie hebben we klassieke stijlelementen gecombineerd met beeldbepalend groen. Het geheel wordt verrijkt met moderne elementen die aansluiten bij de levensstijl en levensfase van zijn gebruikers.

Deze tuin is in diverse woon- en tuinmagazines alsook op TV (RTL4) gepresenteerd. Een video-impressie kunt u hier bekijken.

Tuinprojecten

U vindt hier een aantal door ons gerealiseerde tuinen in ‘t Gooi. Vraagt u ons gerust om referenties.

Tips en adviezen bedank pagina

Bedankt voor het invullen van het formulier

Download hieronder de tips en adviezen.

TUINGELUK – het hele jaar rond

Fijn als deze zomer de borders vol staan met bloeiende planten. Maar eigenlijk wil je dat er het hele jaar iets te zien en beleven is in je tuin. Toch? Als je tuin aantrekkelijk oogt, dan zorgt dit ervoor dat je – ongeacht het seizoen – veel vaker buiten leeft. Maar hoe pak je dat aan? En waar moet je op letten? Kortom, hoe breng je jaarrond leven in je tuin?

Wilt u meer weten over onze ideeën voor uw tuin? Wij helpen u graag. Belt u even om een afspraak te maken?

Menu