Team van ervaren, betrokken professionals

Een goed plan slecht uitgevoerd is hetzelfde als een slecht plan. Het tuinontwerp kan nog zo mooi zijn, het komt vervolgens aan op de vakkundige tuinaanleg door ervaren en betrokken professionals. Ons hoveniersteam bestaat uit vakbekwame en goed opgeleide hoveniers. Tijdens de realisatie van uw tuin heeft u één persoonlijk aanspreekpunt. Deze ‘regisseur’ onderhoudt de contacten met u en met alle betrokken tuinspecialisten, ook na oplevering van uw tuin. Met ruim twintig betrokken professionals werken wij aan onze belofte: een exclusieve tuin vol geluksmomenten.

Onderstaande medewerkers hebben het meeste klantcontact:

  • Nanda is het eerste aanspreekpunt. Ze heeft zich van jongs af aan binnen ons familiebedrijf ontwikkeld tot veelzijdige duizendpoot. Ze coördineert de planning van het ontwerp- en offerteproces;
  • Manon of Martijn vertalen de wensen in een uniek, creatief en boeiend tuinontwerp op maat;
  • Gerard – mede-oprichter van ons bedrijf – is nu vooral betrokken bij de kennismaking en offertefase;
  • Jeroen is meewerkend uitvoerder/regisseur;
  • Patrick is specialist tuinaanleg;
  • Benno is specialist tuinonderhoud.

Wij werken met ruim twintig professionals al ruim vier decennia met veel plezier aan het betere buitenleven. Dit hebben we samengevat in onze belofte: Van Raaijen, voor een tuin vol geluksmomenten.

Benieuwd wat onze klanten van ons werk vinden? Lees de ervaringen bij de diverse tuinstijlen op de pagina Tuininspiratie.

Welkom in onze tuinstudio

Vanzelfsprekend maken we graag persoonlijk kennis. U bent van harte welkom op ons bedrijf. Wij hebben geen showtuin, maar we informeren en inspireren u graag in onze sfeervolle tuinstudio. Hier presenteren we u projectfoto’s van eerder gerealiseerde tuinen en stalen van toe te passen materialen zodat u goede indruk krijgt van de mogelijkheden en ideeën.

Bent u benieuwd naar door ons gerealiseerde tuinen vol geluksmomenten? Klik hier voor tuinprojecten in diverse tuinstijlen 

U bent van harte welkom in onze tuinstudio. Maakt u voor uw bezoek even een afspraak?

Menu