Restauranttuin Masami

Als het héle plaatje klopt…

Wie Restaurant Masami in Hoofddorp betreedt, waant zich eerder in een hippe Aziatische stad dan op een kantorenpark in Hoofddorp. Gasten kunnen hier in een sfeervolle oase – zowel binnen als buiten – ontspannen genieten van verrukkelijke Aziatische gerechten met een verrassende Europese twist.

Verzachtende beplanting

Van Raaijen Hoveniers mocht het ontwerp en de aanleg van de restauranttuin verzorgen. De voorheen grijze buitenomgeving is omgetoverd tot een weelderig groen paradijs. Een oase van rust met verzachtende beplanting, midden in het drukke kantorendistrict van Hoofddorp.

Je zou hier maar in de nabijheid werken of verblijven. Wat een feest is het om hier te zijn voor een lunch, borrel, diner of voor private dining. Binnen kun je sfeervol genieten in een warm, smaakvol interieur – samengesteld door interieurontwerper Eric Kusters – en bij mooi weer kun je relaxen in de prachtige restauranttuin.

Veel privacy

De beplanting in de ruime, exclusieve buitenruimte oogt zo recent na de aanleg erg volwassen en biedt dan ook veel privacy. Een rustige basis met strakke hagen, prachtige siergrassen en organische wolken biedt de gasten een indrukwekkend groen schouwspel. De verwarmde parasols en sfeervolle verlichting zorgen voor een ongedwongen en intieme sfeer waarin de gasten echt even kunnen genieten van al het lekkers.

U leest meer over deze tuin in deze reportage in het magazine Chic Gardens

Susanne

“Van Raaijen is voor ons een bekende, zeer betrouwbare partner. De samenwerking verloopt erg prettig. Ze begrijpen wat je bedoelt en ze komen altijd hun afspraken na.”

Wilt u meer informatie over het ontwerpen van uw tuin? Vul het contactformulier in. U kunt ook telefonisch contact opnemen via nummer

Menu