Tuinaanleg, exclusieve tuinen

Wij zijn al ruim 35 jaar een begrip voor exclusieve tuinaanleg in de regio Almere, Amsterdam, ’t Gooi en soms ook daarbuiten. Met ons team van professionals hebben we alle kennis, kunde en ervaring in huis voor een complete tuinaanleg of -renovatie voor zowel particulieren als bedrijven/instellingen.

Onze kracht is het realiseren van totaalprojecten. We kunnen uw bestaande tuin aanpassen of een geheel nieuwe tuin aanleggen. Alles is natuurlijk geheel afhankelijk van en afgestemd op uw wensen. De aanleg van een tuin kent een gefaseerde aanpak. Stap voor stap ontstaat een tijdloze tuin om jarenlang van te genieten.

Tuinaanleg, stap voor stap

Eerst het belangrijke grondwerk. Planten groeien immers alleen in een voedzame bodem. En voor het terras is een stevige ondergrond en drainage noodzakelijk om uw tuin te wapenen tegen extreme regenval. Hierna starten we met het aanbrengen van de verharding. Naast hoveniers bestaat ons team ook uit timmerlieden die schuttingen, tuinhuizen en andere bouwwerken plaatsen. De elektricien werkt aan het verlichtingsplan en – last but not least! – zorgen onze hoveniers voor de beplanting. Na hun werk kleurt de tuin definitief groen..

Optimale begeleiding

Voor elk project is er een vast aanspreekpunt in de vorm van een regisseur die met alle specialisten én u als opdrachtgever contact onderhoudt. Deze regisseur zorgt er voor dat de verschillende fases tijdens de tuinaanleg probleemloos op elkaar zijn afgestemd. U ziet, de tuinaanleg kunt u met een gerust hart aan ons over laten.

Bent u benieuwd naar door ons gerealiseerde tuinen vol geluksmomenten? Klik hier voor tuinprojecten in diverse tuinstijlen

Complete tuininrichting

U bepaalt in hoeverre u de complete tuinaanleg aan ons toevertrouwt. Indien u wenst kunnen wij ook de tuininrichting voor u verzorgen. Denkt u hierbij aan tuinmeubilair, een (zwem)vijver, een buitendouche of buitenkeuken. Wij zijn uw veelzijdige partner vanaf het allereerste plan tot in het kleinste detail in uitvoering.

Mogen we u adviseren over de aanleg van uw tuin? We denken graag met u mee.

Chantal

Zoals in elk bouwproces moesten er ook hier tijdens de aanleg een aantal hobbels genomen worden. Dat is onvermijdelijk. Het is belangrijker dat er wordt meegedacht en hoe uitdagingen worden opgelost. Onze ervaring is dat wat je ook tegen komt; Van Raaijen lost het graag samen met je op.

Menu