Tuininrichting, wij helpen u met kiezen

Als alle wensen in het tuinontwerp zijn vertaald komt het aan op het maken van de juiste keuzes voor de tuininrichting die de tuin compleet maakt: comfortabel, bijzonder en veilig. De tuininrichting bestaat uit een combinatie van sfeermakers, functionaliteit en technologie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een (zwem)vijver, beregeningsinstallatie, tuinverlichting, maairobot en elektrotechnische voorzieningen, maar ook aan kunstgras, tuinmeubilair, een buitendouche of vuurhaard.

Wij brengen uw wensen in kaart en kunnen op basis hiervan uw complete tuin inrichten. Wij werken uitsluitend met (bewezen) kwaliteitsproducten en -materialen. In onze tuinstudio kunnen we u optimaal informeren over de mogelijkheden.

Complete tuininrichting

(Zwem)vijver

Hét natuurlijke alternatief voor een zwembad. Het water is zachter, natuurlijker en chloorvrij. Dat voelt uitermate natuurlijk.

Tuintechniek

Menig moderne tuin is vandaag de dag voorzien van nogal wat elektronica. Met de juiste tuindomotica kunt u optimaal genieten.

Tuinverlichting

Tuinverlichting is een onderschat, maar wezenlijk onderdeel van uw tuin. Sfeer, functionaliteit en veiligheid in alle seizoenen.

Kunstgras

Als ideale oplossing waar natuurlijk gras niet of moeilijk wil groeien of waar natuurlijk gras intensief wordt gebruikt. Kunstgras voelt zich overal thuis.

Bent u benieuwd naar onze ideeën voor de inrichting van uw tuin? We horen graag van u.

Menu