Kunstgras als ideale oplossing

Het gazon is vanwege maaiwerkzaamheden, bewatering en bemesting een arbeidsintensief tuinonderdeel. En er zijn plaatsen waar natuurlijk gras niet of moeilijk wil groeien of waar natuurlijk gras intensief wordt gebruikt. In deze situaties is kunstgras de ideale oplossing. Gras maaien, kantjes knippen en beregenen is in één klap verleden tijd. Minder werk dus maar ook minder kosten. Kunstgras heeft namelijk geen druppel water nodig. En dat is niet alleen goed voor het milieu, ook op uw waternota scheelt dat aanzienlijk. Wij werken uitsluitend met topkwaliteiten kunstgras van het merk Royal Grass. Dit vraagt wel om vakmanschap en kennis bij de aanleg. Denkt u hierbij aan het voorbereiden van de ondergrond, het op maat snijden en het realiseren van perfecte aansluitingen.

Kunstgras voelt zich overal thuis

Een grote of kleine tuin, open of gesloten, schaduwrijk of juist zonnig; kunstgras van Royal Grass voelt zich overal thuis. Het product met de frisse uitstraling en beleving van natuurgras is toe te passen in nagenoeg alle denkbare situaties. Juist ook op plaatsen waar normaal gras het laat afweten. Zonder inspanning ziet uw gazon er altijd perfect gemaaid en verzorgd uit. Kunstgras stelt u in staat om iedere dag uw tuin te gebruiken waarvoor die is bedoeld: zorgeloos genieten. Een luxe die eindelijk voor iedereen is weggelegd.

Kunstgras van Royal Grass is ook uitstekend toe te passen op balkons en dakterrassen of in binnentuinen. Of wat dacht u van kunstgras als veilige speelondergrond voor uw kinderen? Royal Grass – uitsluitend geproduceerd met milieuvriendelijke materialen – is zeker bestand tegen een stootje. Ideaal dus voor uw kinderen of huisdieren, hoe ruw ze er ook op ravotten.

Keuzes in kunstgras

De Royal Grass soorten waar wij mee werken hebben een ongekend realistisch uiterlijk. De vezels van de topkwaliteit soorten kunstgras hebben allemaal een eigen ‘groeirichting’. Met de nieuwste technologie slaagt Royal Grass erin deze kenmerkende eigenschap van natuurgras perfect na te bootsen. Royal Grass spreekt ook wel van ‘kunstgrasvezels met een eigen wil’. Vanuit elke positie zien deze kunstgrassen er prachtig uit.

Winterse of zomerse omstandigheden; kunstgras trekt zich er niets van aan. De frisgroene kleur blijft jaar na jaar behouden en daarom geeft Royal Grass op de invloed van schadelijke zonnestralen minimaal 10 jaar garantie!

Aanleg kunstgras is vak- en maatwerk

Het aanbrengen van kunstgras is vak- en maatwerk. Het op maat snijden en maken van naadverbindingen is een nauwkeurige klus en vereist ervaring. Uiteraard wordt de moeilijkheidsgraad bepaald door het type kunstgras en het ontwerp van de tuin. Wie wil, kan kiezen voor zand-ingestrooid kunstgras. Het natuurlijke effect van deze mooie variant wordt bewerkstelligd door het gebruik van speciaal bruin instrooizand.

Wilt u meer weten over de voordelen van topkwaliteit kunstgras? Wij adviseren u graag.

Menu