Familietuin met zwembad

Zwembadtuin

Zwembaden en totaalconcepten

Iedereen met een zwembad weet: kies een zwembadbouwer met kennis en ervaring. Een specialist met verstand van zaken. Alleen dán biedt een zwembad de ultieme vorm van ontspanning. Heerlijk ontstressen met een glaasje bubbels, sportief baantjes trekken of waterpret met de (klein)kinderen. Voordat u uw eerste duik kunt nemen is het belangrijk om uzelf te verdiepen in de vele mogelijkheden.

Uw wensen staan centraal

Een exclusief zwembad van hoogwaardige kwaliteit geeft uw woning en tuin cachet. Wij adviseren u graag welk type zwembad bij uw wensen, budget en tuin past. Een zwembad met overloop, een polyester of bouwkundig (betegeld of folie) zwembad. Of past mogelijk een (zwem)vijver of Plungepool beter bij uw wensen? Met oog voor kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht helpen we al tientallen jaren onze klanten met het realiseren van hun droomzwembad of complete wellnesstuin.

Als u dat wenst, kunnen wij de complete inrichting van uw tuin verzorgen, met inbegrip van voorzieningen zoals bijvoorbeeld een poolhouse, buitendouche en het tuinmeubilair.

Familietuin met zwembad

Het eerste (ontwerp)idee

De aanleg van uw droomzwembad vraagt om de nodige voorbereidingen, planning, afstemming en zorgvuldigheid. Tijdens de oriëntatie- en ontwerpfase houden we natuurlijk rekening met de omgeving, zichtlijnen, gewenste functies en het energieverbruik. We bespreken uw wensen als het gaat om stijl, verwarming, verlichting, waterbehandeling en natuurlijk het beschikbare budget. Als het plaatje compleet is dan helpen u graag met kiezen voor de beste oplossing.

Familietuin met zwembad

Alle expertise onder één dak

Naast het juiste advies, hoogwaardige kwaliteit materialen en vakmanschap hechten wij veel waarde aan optimale communicatie tijdens het gehele proces. Zo weet u precies wat u te wachten staat. Wij hebben alle expertises onder één dak om uw (totaal)project te realiseren. Hiermee garanderen we u dat we uw project van begin tot eind in goede banen leiden. Ook daar gaat u nog veel plezier aan beleven.

Stap voor stap

Voordat we starten met de aanleg is de juiste afstemming over de diverse specialistische werkzaamheden belangrijk. Vanaf het bepalen van de juiste locatie, het grondwerk tot en met de laatste puntjes op de i van de installatiewerkzaamheden. In de voorfase bespreken we ook de mogelijkheden van domotica voor optimaal comfort. Zo bedient u straks bijvoorbeeld het zwembadrolluik eenvoudig met uw smartphone of tablet. Dat geldt ook voor de sfeervolle verlichting. Wat een plaatje!

Zwembadtuin met wellnesselementen

Vakmanschap van begin tot eind

Ons team bestaat uit vakmensen die volledige aandacht hebben voor onze klanten en geen concessies doen in kwaliteit. Wij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring waarbij we techniek verenigen met design en gebruik maken van hoogwaardige materialen en technieken. Door deze complete en professionele aanpak realiseren we degelijke en hoogwaardige zwembaden voor nu en in de toekomst; een garantie voor jarenlang zwemplezier.

Buitenverlichting lamp

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een zwembad in uw tuin? We adviseren u graag.

Menu