Exclusieve wellnesstuin met sauna

De wellnesstuin bij Van Raaijen Hoveniers

  • Rustgevende en harmonieuze omgeving
  • Natuurlijke materialen en elementen
  • Water in de tuin
  • Exclusieve bouwwerken op maat
  • Privacy en beschutting
  • Veel (divers) groen met jaarrond sierwaarde
  • Rustgevende geluiden bevorderen
  • Comfortabele verblijfplaatsen
  • Warmte in de vorm van een sauna of een vuurplaats
  • Aandacht voor subtiele details

De wellness tuin, voor een bijzonder buitengevoel

Wellness draait om genieten, rust vinden en gedachten verzetten. De wellness tuin is dan ook ontworpen met het doel om ontspanning, rust en welzijn te bevorderen. ‘Voor geestelijk en lichamelijk welbevinden’, zoals Van Dale het stelt. In de wellness tuin ervaart u jaarrond tuingeluk. Er gaat weinig tot niets boven een heerlijke zomeravond in eigen tuin. Wilt u ook in de frissere maanden buiten verblijven? Een overkapping met verwarming zorgt daarvoor. Wellness elementen zijn in elk formaat tuin in te passen. Uw persoonlijke wensen zijn bepalend, niet de grootte van uw tuin.

Privacy en afzondering

In de wellness tuin draait het in eerste plaats om privacy. Dit zorgt ervoor dat u zich kunt terugtrekken van de buitenwereld en optimaal kunt ontspannen. Met een diversiteit aan oplossingen kunnen we een gevoel van privacy, geborgenheid en beschutting creëren. Bijvoorbeeld door te werken met (hoge) hagen, fraaie (erf)afscheidingen en/of bouwwerken.

Jacuzzi in tuin

Waterwellness

Water mag niet ontbreken in de wellness tuin. Sterker nog, waterwellness speelt een voorname rol. Water kunnen we op vele manieren toepassen; van buitendouche, jacuzzi en ijsbad tot plunge/urban pool, zwembad of (zwem)vijver. Het geluid en de aanblik van water dragen bij aan een ontspannen sfeer. Wij bieden waterwellness op maat. Passend bij uw wensen en budget creëren we uw eigen privé wellnesscentrum.

Jacuzzi in tuin

Maatwerk én specialisme

Wij staan voor maatwerk én specialisme. Op basis van uw wensen realiseren wij voor u een buitenruimte waar u optimaal kunt ontspannen. Gewoon in uw eigen tuin. Als wij uw wensen in kaart hebben gebracht, heeft u geen omkijken meer naar het gehele traject. Vanaf de eerste voorbereiding tot de uitvoering en oplevering leiden wij het gehele proces in goede banen.

Natuurlijke materialen en veel groen

In de wellnesstuin maken we gebruik van natuurlijke materialen en elementen om een rustige en serene sfeer te creëren. We werken vaak met organische vormen, natuurlijke kleuren en texturen. De wellnesstuin bevat in de regel veel groen om een gevoel van harmonie met de natuur te creëren. De verscheidenheid aan planten, bloemen en bomen trekken dieren zoals vlinders, bijen en vogels aan. Dit draagt bij aan de levendigheid van de tuin en een extra prikkeling van de zintuigen.

Van Raaijen Hoveniers Ibiza

Rustgevende geluiden

De natuur zorgt voor een rustgevende sfeer in de wellness tuin. Eventuele storende geluiden kunnen we minimaliseren door rustgevende geluiden te bevorderen. Met water en (wuivend) groencreëren we een oase van rust. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om fijne, rustgevende muziek af te spelen op de buitenboxen. Heerlijk bij het afkoelen na een saunasessie of tijdens het opdrogen na een rustgevend bad.

Comfortabele verblijfplaatsen

De wellnesstuin biedt verschillende plaatsen voor ontspanning en rust. Zo kunnen we de lounge plek naar behoefte inrichten met fraai tuinmeubilair, niet meer te onderscheiden van de kwaliteit die u binnenshuis ervaart. Comfortabele verblijfplaatsen zijn bijvoorbeeld sfeervolle lounge banken, eettafels, relaxbedden of een fijne hangmat om heerlijk in weg te dromen.

ligbedden in tuin

Exclusieve bouwwerken op maat

Wij ontwerpen en realiseren luxe buitenverblijven op maat. Geniet ’s zomers van de koelte in de schaduw onder uw overkapping. Of in de frisse maanden van de warmte die we kunnen oproepen. Gaat uw voorkeur uit naar een klassiek model met een rieten kap of heeft u liever een moderne uitstraling met plat dak? We helpen u graag met kiezen uit de vele mogelijkheden in constructie, dak, vloerafwerking en schuif-/vouwdeuren en -wanden. Zo realiseren we het buitenverblijf dat tot in de kleinste details bij u past.

Wellnesstuin met zwembad en poolhouse
Jacuzzi in tuin

Mogen we u inspireren met onze ideeën voor uw wellness tuin? We ontvangen u graag in onze tuinstudio

Menu