Tuinonderhoud op maat

Om jaarrond van uw tuin te kunnen genieten is periodiek onderhoud belangrijk. Bomen en struiken verlangen snoei, beplanting vraagt om regelmatige bemesting en soms zijn kleine herstelwerkzaamheden aan bijvoorbeeld het terras nodig. Als hagen, bomen, planten en borders zorgvuldig gesnoeid zijn en alles uitbundig groeit en bloeit, komt uw tuin optimaal tot zijn recht. Precies zoals het ooit op papier is bedacht door de tuinontwerper.

Specifieke kennis

Lekker tuinieren klinkt voor een aantal mensen als een aantrekkelijke, ontspannende tijdsbesteding. Het kost echter veel tijd en vraagt ook om specifieke kennis. Welke bomen en planten moeten op welk moment gesnoeid worden? Ook hebben de seizoenen en weersomstandigheden hun invloed.

Jaarrond genieten

Met ons team van onderhoudshoveniers zorgen we ervoor dat u jaarrond van uw tuin kunt genieten. U hoeft zich geen zorgen te maken voor onkundig snoeiwerk aan uw waardevolle beplanting. Technische snufjes helpen ons een handje mee. Op de pagina Tuintechniek leest u hier meer over. Met periodiek tuinonderhoud door onze hoveniers blijft uw tuin gegarandeerd in topconditie.

Bedrijfsauto Van Raaijen Hoveniers

Wilt u meer weten over tuinonderhoud? Wij helpen u graag.

Nel

Het is eigenlijk wel eens gepast om een compliment te maken over de jongens, want ze werken altijd hard, leveren goed werk af en zijn altijd vriendelijk en netjes. Wij zijn heel blij met ze.

Monique

Ik kom net thuis en de tuin ziet er geweldig uit. Jullie mensen hebben keurig werk verricht. Mijn complimenten.

Menu